wbos makelaars

Beleggingspand (her)ontwikkelen, aankopen, verhuren of verkopen?

Ben u op zoek naar een beleggingspand of heeft u deze juist al gevonden en wilt u ontwikkelen, aankopen verhuren of verkopen? Onze specialisten kunnen op al deze gebieden meedenken en adviseren.

Beleggingspand (her)ontwikkelen, aankopen, verhuren of verkopen?
Beleggingspand (her)ontwikkelen
Maximaal rendement

Beleggingspand (her)ontwikkelen

Wil je jouw beleggingspand (her)ontwikkelen? Iedere buurt/wijk heeft een bepaalde toe en afstroom van mensen. Het gros van deze mensen zoeken dezelfde eigenschappen in woonruimte. Door deze wensen en eisen inzichtelijk te maken is het mogelijk om zeer gericht te (her)ontwikkelen. Daarbij kunnen wij uit de data halen waar de kopers vandaan komen. Dit is weer interessant omdat wij met deze info heel doelgericht woningen kunnen promoten.

Neem contact op
De juiste begeleiding

Beleggingspanden aankopen

Het vinden van objecten die interessant zijn om in te beleggen kan lastig zijn. Veel beleggingspanden komen niet openlijk op de markt en de vindbaarheid is daardoor laag. Daarbij is een object pas interessant als ook het gewenste rendement oplevert of gecreëerd kan worden. Door onze kennis en ervaring in het begeleiden van beleggingsobjecten kunnen wij tijdens het proces goed en snel zien hoe dit rendement gerealiseerd kan worden.

Neem contact op
Beleggingspanden aankopen
Beleggingspand verkopen
Maatwerk verkoopproces

Beleggingspand verkopen

Het verkopen van een beleggingspand, zeker in verhuurde staat, vergt een specifieke aanpak. Het bezichtigen van verhuurde een woning of appartement, kantoor of winkelruimte evenals de foto momenten, marktwaarde bepaling, overname van huurcontracten, et cetera vragen om een gespecialiseerde kijk. Wij nemen graag de tijd voor u om dit tot in detail toe te lichten.

Neem contact op
Succesvol en zorgeloos

Beleggingspand verhuren

Succesvol en zorgeloos uw objecten verhuren tegen optimale condities. Alles wat wij doen is gericht om uw panden zo goed en snel mogelijk te verhuren. Met woningen streven wij er naar om binnen twee weken te verhuren. Dit realiseren we door ons grote netwerk en doordachte aanpak. Lees verder om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen bijstaan in de verhuur.

Neem contact op
Beleggingspand verhuren
Woning kopen of woning verkopen? wbos makelaars
  • Beleggingspand verhuren
  • Beleggingspand verhuren
  • Beleggingspand verhuren

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droomhuis kunnen vinden.

Ik wil kopen

Bent u op zoek naar een prachtige woning? Neem dan een kijkje tussen ons woningaanbod. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor (NWWI) taxatie en hypotheekadvies? Ieder traject start met een Gratis waardebepaling.

Woning aankopen

Ik wil verkopen

Wilt u uw woning verkopen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Ons makelaarskantoor is al sinds 1948 actief met het verkopen van woningen in de omgeving van Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Haarlem.

Woning verkopen
wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.