wbos makelaars

Technisch beheer

Het verhuren van uw panden en objecten kan een ingewikkeld proces zijn. U zult huurders moeten vinden, de panden moeten onderhouden en contact met de huurders moeten onderhouden. wbos makelaars kan u hierbij helpen met de technisch beheer service.

Technisch beheer
De beste condities
Technisch beheer

De beste condities

Wij adviseren u graag om ervoor te zorgen dat u de hoogste huuropbrengst kunt realiseren. Wij assisteren bij zaken als gemeubileerd verhuren, de afwerking en het opleverniveau van de woning. Op die manier helpen wij u om de opbrengst van uw pand te verhogen.

Neem contact op
Technisch beheer

Gemak

Met de controles die wij bij elke verandering in de huur uitvoeren, het verhuren onder de beste condities, het onderhoudsbeheer en de calamiteitenopvolging bieden wij u gemak bij het verhuren van uw pand of panden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Technisch beheer WBOS
Woning kopen of woning verkopen? wbos makelaars
  • Gemak
  • Gemak
  • Gemak

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droomhuis kunnen vinden.

Object aankopen

Ook bij de aankoop van een object kunt u onze makelaars inschakelen. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale object voor u.

Neem contact op

Adviesgesprek

Weet u nog niet precies wat u zoekt? Tijdens een adviesgesprek helpen onze makelaars u graag verder. Wanneer kunnen we met u afspreken?

Stel uw vraag
wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.