wbos makelaars

Gratis verkoopadviesgesprek

U overweegt uw woning te verkopen. Eerst kopen en dan verkopen? Of misschien bent u er al helemaal uit en wilt u actie. Een verkoopadviesgesprek kan u dan uitkomst bieden! Het kost u niets, maar levert u altijd iets op.

Woning verkopen via wbos makelaars
Waarde van uw woning gratis verkoopadviesgesprek
Snel, betrouwbaar en discreet

Inzicht in de waarde van uw woning

Een gecertificeerde makelaar komt bij u thuis op bezoek. Zo weten we meteen waar we het over hebben. Alle aspecten welke invloed hebben op de waarde en verkoopbaarheid van uw woning komen aan bod. Net als uitgebreide woningmarktdata, actuele marktkennis, onze verkoopstrategie en vooral uw wensen. Het geeft u meteen een betrouwbare en complete indicatie. En de voorgenomen verkoop blijft desgewenst volledig onder ons.

Neem contact op
Gratis verkoopadviesgesprek

Wat u kunt verwachten

U weet meteen waar u aan toe bent. De waarde, onderbouwing en aanpak ontvangt u desgewenst in een verkoopadviesrapport. Zeer waardevol, maar helemaal vrijblijvend. Zo kunt u er rustig over nadenken en ons inschakelen als u zo ver bent. Drinken we binnenkort een kop koffie bij u thuis?

Neem contact op
Gratis verkoopadviesgesprek wat kan je verwachten
Woning kopen of woning verkopen? wbos makelaars
  • Wat u kunt verwachten
  • Wat u kunt verwachten
  • Wat u kunt verwachten

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droomhuis kunnen vinden.

Taxatie huis

De marktwaarde vaststellen van uw huis middels taxatierapport, om tot een onderbouwde waarde te komen voor officieel gebruik.

Taxatie huis

NWWI Taxatie

Heeft u een gevalideerd NWWI taxatierapport nodig? Deze kunnen wij op korte termijn tegen een scherpe vergoeding voor u uitvoeren.

NWWI Taxatie
wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.