Woningaanbod

Huis kopen Bennebroek

Een huis kopen in Bennebroek betekend een fantastische centrale ligging tussen bossen, duinen, strand en steden. Dit alles is ter voet of ter fietst te bereiken. Geen wonder dat het kopen van een huis in Bennebroek soms een lastige opgave kan zijn.

Aanbod huizen in Bennebroek

Bennebroek beschikt over een divers aanbod van woningen. Elk type woning kan hier gevonden worden. Van oude historische appartementengebouwen, statige villa’s tot aan nieuwbouwappartementen. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, zorg ervoor dat u altijd goed nadenkt over de voor- en nadelen van het type woning. Een jaren dertighuis of een statige villa kent vaak hoge onderhoudskosten, een nieuwbouwwoning moet vaak nog helemaal afgewerkt worden van binnen en de prijs van een appartement kan soms aantrekkelijk lijken, maar vaak zijn er naast eventuele hypotheekkosten ook kosten voor de Vereniging van Eigenaren (VVE). Hierdoor kunnen de vaste lasten voor een appartement vaak hoger uitvallen dan in eerste instantie gedacht. Daarnaast kunnen de vaste bijdrage aan de VVE in de loop ter tijd wijzigen als bijvoorbeeld blijkt dat er onvoldoende geld in kas zit voor het noodzakelijke onderhoud. Hierdoor kan het zijn dat u opeens duurder uit bent. Wat uw droomwoning ook is, houd rekening met de toekomst en zorg ervoor dat eventuele tegenvallers niet te veel impact hebben. Het maken van een goede financiële planning helpt om ook in de toekomst met veel plezier te wonen in Bennebroek.

Actuele aanbod

Het actuele aanbod van woningen in Bennebroek is divers maar ook zeer beperkt. Niet zelden staan er minder dan 15 woningen te koop in heel Bennebroek. Het zo snel mogelijk op de hoogte zijn van dit krappe aanbod is daarom des te belangrijker. Heeft u deze krapte ook gemerkt in uw zoektocht? Of heeft u al een aantal keer misgegrepen? Dan is dit wellicht het moment om met een van onze aankoopmakelaars op pad te gaan. Zij beschikken over de meest recente informatie over de woningmarkt, worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over veel ervaring. Door gericht te zoeken met een van onze makelaars krijgt u al het actuele aanbod eerder, sneller en vaker. Het zo kort mogelijk op de bal zitten is in een krappe woningmarkt zoals deze essentieel om succesvol te kunnen aankopen. Naast het actuele publiekelijke aanbod beschikken onze makelaars ook over al het aanbod dat niet openbaar verkocht wordt, de stille verkopen. Dit aanbod wordt vaak alleen onder makelaars verdeeld omdat de verkopers veel waarde hechten aan een discrete verkoop. Dit biedt kansen voor u omdat de concurrentie in zulks geval minder hevig kan zijn. Onze makelaars kunnen deze pareltjes voor u vinden.

Wbos makelaars begeleid u graag tijdens het gehele aankoopproces. Van de eerste zoekvraag tot aan de afwikkeling bij de notaris. Ons full-service familie makelaarskantoor is al meer dan 70 jaar actief in de regio en is daarom een zeer betrouwbare en kwalitatief hoge zoekpartner voor u.

Verkoop van uw woning

Ook bij de verkoop van uw eigen woning kunnen wij u van dienst zijn. Met onze doelgerichte en door data ondersteunde aanpak weten wij voor elke woning de juiste doelgroep te bereiken. Ongeacht waar deze doelgroep zich bevindt of hoe groot deze is.

Door onze jarenlange ervaring gecombineerd met de vlijmscherpe marketing aanpak en creatieve marktbenadering zijn wij de geschikte partner om uw woning te verkopen.

Succesvol aan en verkopen doet u met wbos makelaars.

wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.