wbos makelaars

Woning verhuren

Succesvol en zorgeloos uw woning verhuren? Onze makelaars staan voor u klaar. Dankzij ons grote netwerk én de ervaring van onze makelaars streven wij ernaar om binnen twee weken al een huurder voor uw pand te hebben gevonden.

Woning verhuren via wbos makelaars
Het vinden van de geschikte kandidaat
Woning verhuren

Het vinden van de geschikte kandidaat

Wij helpen u met het vinden van een geschikte huurder voor uw pand. Dit doen wij door de kandidaten vooraf te screenen. Zo brengen wij in kaart of de kandidaat voor de woning betrouwbaar en geschikt is om van u te mogen huren.

Neem contact op
wbos makelaars

Beheer van uw woning

Wanneer de woning verhuurd is, verzorgen wij het beheer van het pand. Dit houdt in dat wij inspecties, contractaanpassingen, maar ook het onderhoud van het pand regelen. Met onze beheer service nemen wij u het zware werk uit handen.

Neem contact op
Wbos makelaars makelaarskantoor
Woning kopen of woning verkopen? wbos makelaars
  • Beheer van uw woning
  • Beheer van uw woning
  • Beheer van uw woning

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droomhuis kunnen vinden.

Woning aankopen

Ook bij de aankoop van een object voor verhuur kunt u onze makelaars inschakelen. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale woning.

Neem contact op

Adviesgesprek

Weet u nog niet precies wat u wil? Tijdens een adviesgesprek helpen onze makelaars u graag verder en adviseren zij u over de aankoop van uw woning.

Stel uw vraag
wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.