Makelaars sinds 1948

Makelaar Bennebroek

Onze makelaars in Bennebroek zijn hier al actief sinds 1948. Dat zijn heel veel verkopen, aankopen en taxaties bij elkaar. Inmiddels is de huidige generatie van ons familie makelaarskantoor aan het roer. Een vertrouwde naam, met een vooruitstrevende manier van werken. Benieuwd wat ons team voor u kan betekenen? Maak een afspraak via 023 – 529 00 80.

Makelaar Bennebroek

Zoek een woning

Net online

Uitgelichte woningen

Familie makelaar

Makelaarskantoor Bennebroek

Het gezellige dorp Bennebroek heeft een fantastisch centrale ligging tussen bossen, duinen, strand en steden. Al wandelend door de winkelstraat proef je de gezelligheid van het dorp. Echte speciaalzaken en goede horecagelegenheden. Terwijl je jezelf op meerdere plekken in de natuur waant. Dit zijn slechts enkele kenmerken die onze makelaars haarfijn kunnen overbrengen op potentiële kopers. En dat is belangrijk. Want de meeste kopers komen van buitenaf. Wij bereiken juist deze doelgroepen en brengen het gevoel van de plek én de unieke aspecten van uw huis bij hen over.

Ons woningaanbod
Makelaarskantoor Bennebroek
Woning kopen of woning verkopen? wbos makelaars
  • Makelaarskantoor Bennebroek
  • Makelaarskantoor Bennebroek
  • Makelaarskantoor Bennebroek

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droomhuis kunnen vinden.

Ik wil kopen

Bent u op zoek naar een prachtige woning? Neem dan een kijkje tussen ons woningaanbod. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor (NWWI) taxatie en hypotheekadvies? Ieder traject start met een Gratis waardebepaling.

Ik wil kopen

Ik wil verkopen

Wilt u uw woning verkopen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Ons makelaarskantoor is al sinds 1948 actief met het verkopen van woningen in de omgeving van Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Haarlem.

Ik wil verkopen
Droomwoning
wbos makelaars

Droomwoning gezocht?

Is uw droomwoning een karakteristiek appartement in het historische St. Lucia Klooster, een jaren-30 twee-onder-één kapwoning of juist een meer praktische en modernere jaren-70 woning? Wat het ook wordt, onze makelaars in Bennebroek vinden samen met u dat gewenste droomhuis!

Gratis waardebepaling
Makelaar Bennebroek

De woningmarkt

De huidige woningmarkt is een lastige markt voor kopers. Door de schaarste in het aanbod en tegelijkertijd de grote vraag naar woningen in deze omgeving lijkt het soms onmogelijk om uw droomwoning te kunnen kopen. Samenwerken met een actieve aankoopmakelaar heeft juist in deze tijd grote toegevoegde waarde voor u. Onze aankoopmakelaars in Bennebroek zitten bovenop de markt, beschikken over eindeloze data, horen-en-zien veel en hebben uiteraard een berg aan ervaring. Hierdoor kan het zomaar zijn dat onze aankoopmakelaars u op een woning attenderen, welke nog niet op de markt staat. Daarnaast ontvangt u via onze slimme zoekersmodule op real time basis passend woningaanbod vanuit de hele markt. Vaak voordat het op publieke websites, zoals Funda, staat.

Neem contact op
De woningmarkt
Makelaar in Bennebroek
Doelgerichte aanpak

Makelaar Bennebroek

De relatie met uw aankoop makelaar is een vertrouwensrelatie, daarom besteden wij veel tijd in het leren kennen van u. Het is belangrijk om gezamenlijk uw woonbehoefte in kaart te brengen zodat onze makelaars in staat zijn uw droomwoning te herkennen, het liefst al voordat deze op de markt staat. Ook het inventariseren van uw financiële mogelijkheden is essentieel voor een succesvolle aankoop. Door vooraf goed te weten wat uw mogelijkheden zijn kunnen onze makelaars op het moment dat het erop aankomt snel en adequaat handelen.

Woning aankopen
Uitgelicht

Onze diensten

wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.