wbos makelaars

NWWI Taxatie

Een NWWI Taxatie is een specifieke taxatievorm welke u in enkele gevallen nodig heeft op verzoek van een geldverstrekker. Heeft u een gevalideerd NWWI Taxatierapport nodig? Deze kunnen wij op korte termijn tegen een scherpe vergoeding voor u uitvoeren.

NWWI taxatie
Wanneer een NWWI Taxatie?
wbos makelaars

Wanneer een NWWI Taxatie?

Een NWWI Taxatie is een specifieke taxatievorm welke u veelal nodig heeft bij het aanvragen, overzetten of wijzigen van een hypothecaire financiering. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties welke inzicht geven in de wijze waarop de NWWI getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Dit geeft geldverstrekkers de zekerheid waar zij naar op zoek zijn.

Neem contact op
wbos makelaars

Erkend NWWI taxateur

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich aanmelden bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en daarmee een NWWI Taxatie uitvoeren. De eisen welke gesteld worden hangen onder andere samen met het up-to-date hebben van de opleidingseisen, het hebben afgesloten van adequate verzekeringen en volledige onafhankelijkheid wanneer de taxatie uitgevoerd wordt. Allemaal zaken welke bijdrage aan een zeer betrouwbaar rapport.

Neem contact op
Erkend NWWI taxateur
Woning kopen of woning verkopen? wbos makelaars
  • Erkend NWWI taxateur
  • Erkend NWWI taxateur
  • Erkend NWWI taxateur

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droomhuis kunnen vinden.

Woning aankopen

Wilt u een woning aankopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze makelaars helpen u graag met het aankopen van een woning.

Neem contact op

Kennismaken

Wilt u vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Plan een gratis adviesgesprek in op één van onze twee vestigingen: Heemstede of Nieuw-Vennep.

Neem contact op
Voldoet aan alle eisen

Werkwijze NWWI Taxatie

Onze NWWI taxateur stemt eerst alle opdrachtvoorwaarden met u af voor volledige transparantie. Vervolgens taxeert de taxateur de woning, waarna het het NWWI het rapport valideert (keurt). Dit instituut ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens zeer specifieke richtlijnen is opgesteld en altijd onafhankelijk wordt goedgekeurd alvorens het rapport naar de aanvrager gestuurd kan worden. Zo garanderen wij heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties welke inzicht geven in de wijze waarop de NWWI getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Neem contact op
Werkwijze NWWI Taxatie
wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.