wbos makelaars

Woning verkopen

Uw woning verkopen kunt u maar een keer goed doen! Daar zijn wij ons van bewust. Daarom maken wij slim gebruik van data, zetten we ijzersterke marketing in, waarborgen we onze welbekende kwaliteit en zorgen we voor een goede beleving tijdens de bezichtigingen. Zo weten we zeker dat we u goed begeleiden bij de verkoop van uw woning.

Woning verkopen via wbos makelaars
Wij helpen u graag met het verkopen van uw woning
effectief uw woning verkopen

Wij maken voor u het verschil

Wij hebben een hoop kennis in huis. Zo bestaat ons team uit gecertificeerde makelaars, marketeers en een data analist. Zo bepalen we niet alleen onderbouwt de waarde van uw woning, maar ook de doelgroep en de verkoopstrategie. Een goed begin is het halve werk

Neem contact op
uw woning is gevoel

Uw woning verkopen

Naast de inzet van de tools van nu, makelen we nog altijd authentiek. Zo nemen we de tijd voor de kijker, weten we echt waar we het over hebben, staan we stil bij wat uw woning uniek maakt en zijn we een plaatselijke specialist, zeker voor de koper van buitenaf. Authentiek en persoonlijk makelen, het past bij ons familie-makelaarskantoor sinds 1948.

Neem contact op
Uw woning verkopen
Woning kopen of woning verkopen? wbos makelaars
  • Uw woning verkopen
  • Uw woning verkopen
  • Uw woning verkopen

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droomhuis kunnen vinden.

Woning aankopen

Wilt u een woning aankopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze makelaars helpen u graag met het aankopen van een woning.

Neem contact op

Kennismaken

Wilt u vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Plan een gratis adviesgesprek in op één van onze twee vestigingen: Heemstede of Nieuw-Vennep.

Stel uw vraag
Nu en in de toekomst

Langetermijnwerk sinds 1948

Voor ons is het van groot belang dat u tevreden bent met de verkoop van uw woning. Wij helpen u in de toekomst namelijk graag verder als u weer een woning wil verkopen of verkopen. En hopen dat u tussentijds familie en vrienden naar ons doorverwijst. Wij staan voor u klaar, nu en in de toekomst.

Neem contact op
Woning verkopen nu en in de toekomst
wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.