Makelaars sinds 1948

Makelaar Hoofddorp

Onze makelaars in Hoofddorp zijn het beste te beschrijven als een vertrouwde naam en tegelijkertijd de frisse nieuwkomers. Ons familie-makelaarskantoor wordt al sinds 1948 gewaardeerd. Waarom? Als u het ons vraagt: gewoon door altijd hoge service te leveren, tegen een normaal tarief. Heel gewoon en toch een beetje bijzonder. Onze makelaar voor Hoofddorp, Amir van Bommel is de specialist voor de omgeving. Hij is hier geboren en getogen. Heeft een breed netwerk en een schat aan makelaarservaring. Vrijblijvend uw woonwensen bespreken? Maak een afspraak via 0252 – 250 651.

Makelaar Hoofddorp

Zoek een woning

Net online

Uitgelichte woningen

Familie makelaar

Makelaarskantoor Hoofddorp

Ons makelaarskantoor wordt gezien als een frisse nieuwkomer. Niet alleen doordat wij recentelijk onze nieuwe vestiging voor Hoofddorp hebben geopend, maar juist ook door onze speciale en onderbouwde aanpak! Gedreven door passie, goede buurtkennis en een hele hoop data verkopen wij uw woning tegen de beste condities: onbetwist. Kom meer te weten over onze makelaars voor verkoop.

Ons woningaanbod
Makelaarskantoor Hoofddorp
Woning kopen of woning verkopen? wbos makelaars
  • Makelaarskantoor Hoofddorp
  • Makelaarskantoor Hoofddorp
  • Makelaarskantoor Hoofddorp

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droomhuis kunnen vinden.

Ik wil kopen

Bent u op zoek naar een prachtige woning? Neem dan een kijkje tussen ons woningaanbod. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor (NWWI) taxatie en hypotheekadvies? Ieder traject start met een Gratis waardebepaling.

Ik wil kopen

Ik wil verkopen

Wilt u uw woning verkopen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Ons makelaarskantoor is al sinds 1948 actief met het verkopen van woningen in de omgeving van Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Haarlem.

Ik wil verkopen
Uw woning staat centraal
wbos makelaars

Uw woning staat centraal

Onze makelaars positioneren uw woning door te focussen op het woongenot. Welke specifieke aspecten van uw woning en woonomgeving sluiten aan op de behoefte van de geïnteresseerden en hoe kunnen wij juist deze geïnteresseerden het beste bereiken? Met onze aanpak slagen wij hierin als geen ander. Want er is voor uw woning zoveel meer markt en dus potentieel beschikbaar dan alleen via Funda. Onze makelaars kijken verder en slimmer, dat ziet u terug in ons resultaat. Hoe wij dat weten? Meer dan 73 jaar ervaring in de regio en een gespecialiseerd team bestaande uit makelaars, marketeers en data-analisten.

Gratis waardebepaling
Makelaar Hoofddorp

Woning kopen Hoofddorp

Juist in de huidige woningmarkt is samenwerken met een actieve aankoopmakelaar ongelooflijk nuttig. Onze aankoopmakelaars in Hoofddorp zitten bovenop de markt, zij horen-en-zien veel en hebben een schat aan kennis. Samen bepalen we uw woonbehoefte en inventariseren we uw financiële mogelijkheden. Onze aankoopmakelaars weten precies wat er nodig is om uw droomwoning te vinden. Ook al staat deze woning nog niet op de markt. Als we dan uw droomwoning hebben gevonden? Dan volgt eerlijk advies, een gedegen marktonderzoek en een vlijmscherpe biedingsstrategie.

Neem contact op
Woning kopen Hoofddorp
Makelaar in Hoofddorp
Kennismaken

Makelaar Hoofddorp

We zijn één van de langst bestaande makelaarskantoren en dat willen we graag blijven. Daarom leveren we kwaliteit welke boven verwachting ligt. Gecreëerd door een stukje beleving en een hoop kennis. Ons team wordt continue bijgeschoold op gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak. De meest actuele kennis is daarmee altijd in huis. Aangevuld met een ontzettend grote motivatie om gewoon heel goed werk te leveren.

Neem contact op
Uitgelicht

Onze diensten

wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

This site is registered on wpml.org as a development site.