Makelaars sinds 1948

Makelaar Haarlem

Al fietsend door de stad geeft het ons steeds weer een bevoorrecht gevoel dat wij makelaars in Haarlem zijn. Deze stad heeft zoveel mooie en bijzondere plekken om te wonen. Ons familie makelaarskantoor makelt met ongelooflijk veel plezier in deze regio. Als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar of taxateur: wij zijn thuis in Haarlem. Vrijblijvend uw wensen bespreken? Maak een afspraak via 023 – 529 00 80 of stuur meteen een e-mail.

Makelaar Haarlem

Zoek een woning

Net online

Uitgelichte woningen

Familie makelaar

Makelaarskantoor Haarlem

Sinds 1948 zijn onze makelaars in Haarlem actief. Wij leveren de beste kwaliteit, tegen een normale vergoeding. Daarin kiezen wij niet voor massa-werk, maar voor kwaliteit. Voor een intensieve samenwerking met u als cliënt. Zo weten wij zeker dat wij het beste resultaat voor u behalen. Daarmee doen wij niet alleen u ontzettend veel plezier, maar ook onszelf. We weten namelijk zeker dat u in de toekomst weer met plezier bij ons terug komt. Lange-termijnwerk: heel normaal voor een familie makelaarskantoor en toch bijzonder in de markt.

Ons woningaanbod
Makelaarskantoor Haarlem
Woning kopen of woning verkopen? wbos makelaars
  • Makelaarskantoor Haarlem
  • Makelaarskantoor Haarlem
  • Makelaarskantoor Haarlem

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u uw woning succesvol kunnen verkopen of juist uw droomhuis kunnen vinden.

Ik wil kopen

Bent u op zoek naar een prachtige woning? Neem dan een kijkje tussen ons woningaanbod. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor (NWWI) taxatie en hypotheekadvies? Ieder traject start met een Gratis waardebepaling.

Ik wil kopen

Ik wil verkopen

Wilt u uw woning verkopen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Ons makelaarskantoor is al sinds 1948 actief met het verkopen van woningen in de omgeving van Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Haarlem.

Ik wil verkopen
Authentiek karakter
wbos makelaars

Authentiek karakter

Naast onze innovatieve aanpak staat ons familie makelaarskantoor ook bekend om ons authentieke karakter. Zo nemen wij ruim de tijd voor kijkers tijdens bezichtigingen en weten wij vragen wél te beantwoorden. Doordat wij hier wonen of hebben gewoond, hebben wij een meer dan gemiddelde binding met de plek. Hoe leuk is het om een kijker vanuit Amsterdam te vertellen welke goede restaurants er zijn en hoe gezellig de wekelijkse markt op zaterdag is. Het is maar een klein voorbeeld hoe echt authentiek mensenwerk het verschil kan maken.

Gratis waardebepaling
Makelaar Haarlem

Droomwoning gezocht?

Wilt u ook een echte ‘Haarlemse mug’ worden? Met onze makelaars heeft u uw droomplek zo gevonden! Door onze jarenlange ervaring hebben wij daar een breed netwerk opgebouwd. Met elkaar horen en zien we ongelooflijk veel. Het kan daarom zomaar zijn dat onze aankoopmakelaars u op een woning attenderen, welke nog niet eens te koop staat. Daarnaast ontvangt u via onze slimme zoekersmodule op real time basis passend woningaanbod vanuit de hele markt. Vaak voordat het op publieke websites staat, zoals Funda.

Neem contact op
Droomwoning gezocht?
Makelaar in Haarlem
Doelgerichte aanpak

Makelaar Haarlem

Tijdens bezichtigingen voorzien onze aankoopmakelaars u van nuttige informatie. Bouwkundig (de staat van de woning), juridisch (bijvoorbeeld over een achterom of een Vereniging van Eigenaars) en markttechnisch (hoe ontwikkelt de waarde zich). Zo kunt u uzelf zorgeloos focussen op het gevoel bij de woning. Dat is misschien wel het allerbelangrijkste. Heeft u uw droomwoning gevonden? Dan volgt eerlijk advies en een vlijmscherpe biedingsstrategie.

Neem contact op
Uitgelicht

Onze diensten

wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.