Terug naar het overzicht

Lagere maandlasten in dezelfde woning

Wij begrijpen dat dit uw interesse wekt. Terecht!

Lagere hypotheekrente

Het zou heel goed kunnen dat u als woningeigenaar in aanmerking komt voor een renteverlaging als uw woning sterk in waarde is gestegen. Ook kunt u in aanmerking komen als de rentevaste periode van uw hypotheek bijna verloopt of als u uw hypotheek over sluit, zelfs als de rentevaste periode nog lang vast zou staan.

Een NWWI Taxatierapport

Bij het aanvragen van een renteverlaging of een nieuwe hypotheekvorm vraagt de erkende geldverstrekker om een gevalideerd NWWI-taxatierapport van uw woning, welke alleen kan worden opgesteld door erkende NWWI-taxateurs. Onze makelaar én taxateur kan u hier bij helpen, op een accurate, snelle en voordelige manier.

Vraag advies

Voor het aankomt op een NWWI Taxatierapport kunt u het beste advies inwinnen bij uw geldverstrekker of financieel tussenpersoon wat uw mogelijkheden zijn.

Wanneer de mogelijkheden daarvoor bestaan kan onze taxateur voor u het gevalideerde NWWI-taxatierapport opstellen. Wij hanteren daarvoor momenteel een extra scherp tarief en garanderen u een kwalitatief hoogwaardig rapport op korte termijn. Neem contact op via onderstaand formulier.

​​​​​​​Lagere maandlasten kunnen ineens heel dichtbij zijn. Zo helpen we elkaar, met het oog op de toekomst.

Terug naar het overzicht
wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.