Terug naar het overzicht

Wat doet een MVA makelaar?

Eindelijk is het zo ver, de dag waarop u aan uw nieuwe baan in het buitenland gaat beginnen is bekend. Vanaf dit moment start periode waarin zo ontzettend veel geregeld moet worden, denk aan verzekeringen, het opzeggen van lopende contracten én natuurlijk opzoek gaan naar een nieuwe woning. In een andere omgeving gaat dat toch altijd moeilijker dan dat u verwacht. In Nederland hebben we dan ook een gecertificeerde organisatie die zich richt op expats die zich graag willen vestigen hier in Nederland. Benieuwd wat een makelaar doet en of hij/zij iets voor u kan betekenen? Lees dan snel verder!

De organisatie M.V.A.

Het exclusieve M.V.A. label is ontstaan in 2015 uit een samenwerking van ongeveer 80 NVM-kantoren. Deze kantoren hebben zich toentertijd gespecialiseerd in huisvestiging voor expats. Het kwaliteitslabel is ontwikkeld om de steeds groter wordende groep internationals te helpen bij het vinden van een nieuw (t)huis via een betrouwbare makelaar.

Waarom samenwerken met de MVA Certified Expat Brokers?

Het samenwerken met een Expat Broker heeft vele voordelen. Het eerste voordeel is dat deze makelaars gekwalificeerd, betrouwbaar en hoog opgeleid zijn met jaarlijkse educatie. Ook zijn deze makelaars lokaal bekend, zodat zij exact weten in welke buurt u zich thuis zult voelen. Bovendien kunnen deze makelaars u vloeiend in het Engels en in andere talen begeleiden, zodat u goed geïnformeerd kan worden over de plussen en minnen van een woning.

MVA Verkoopmakelaar

Wat doet een MVA verkoopmakelaar nou precies? Wanneer u een MVA verkoopmakelaar in de hand neemt is het algemeen bekend dat u natuurlijk begeleid gaat worden door een expert. De makelaar begeleidt u bijvoorbeeld in het advies over de vraagprijs, de te regelen zaken en de ontvangen biedingen. Oftewel een zorgeloos proces waarin alles van A tot Z geregeld wordt.

MVA Aankoopmakelaar

Op zoek naar uw droomwoning of nog aan het oriënteren? De MVA aankoopmakelaar helpt u graag in dit proces. Tijdens deze spannende zoektocht wordt u van A tot Z begeleid. Denk hierbij aan het inplannen van de bezichtigingen, het geven van advies over de bezichtigde woning, eventuele uitbouwmogelijkheden en uiteraard het geven van advies bij het biedingsproces.

Het samenwerken met een aankoopmakelaar helpt u om een voet tussen de deur te krijgen en wel in de gelegenheid te komen om uw nieuwe woning te kunnen kopen. Daarnaast is MVA Housing het platform waar de expat brokers hun actuele aanbod op plaatsen.

Terug naar het overzicht
wbos makelaar

Spreken we u snel?

wbos makelaars is gevestigd in Heemstede en Nieuw-Vennep. Vanuit deze vestigingen bedienen wij de gehele woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amsterdam, waarin iedere makelaar een eigen specialisme bedient. Onze gespecialiseerde makelaars en taxateurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.